Om K2 Shoes and bags

K2 Shoes and bags er et skønt univers af de lækreste sko fra designere fra Italien, Spanien og Danmark, samt cool tasker i det blødeste skind. Vi fører brands som DL Sport, Wonders, Unisa, Pretty ballerina, Mascaro, Pavement, Shoe the Bear, Angulus, Pedro Miralles, LBDK, Maxima tasker, Ursula Mascaro og VIAVAI.

Vi har vores lille butik i hjertet af Lyngby på Lyngby Hovedgade 72, men nu kan du også shoppe alle vores varer online her i webshoppen.

Bag butikken K2 Shoes and bags står Marie Louise og Ole Knoop, Marie Louise og Ole har mere end 25 års erfaring fra sko og lædervarer branchen. De har blandt andet været indehavere af Kassandra sko, Harlekin, Ono sko samt Kenzo Concept Store og Christian Lacroix butikken, alle i centrum af Købehavn i Grønnegade og Ny Østergade. De senste år har de holdt til i Lyngby, midt på Hovedgaden, her kommer både nye og 'gamle' kunder som kender til Marie Louises gode smag, og øje for kvalitets fodtøj til gode priser. Der kommer sågar også faste kunder fra Kina og England, fordi de ved at K2 Shoes and bags har et bredt udvalg af sko, hvor pris, design og pasform går op i en højere enhed.

Vi glæder os til at vejlede jer, både i butikken men også her online, hvor I altid kan skrive på knoop@c.dk eller ringe til os på 86883400.